Morgentrening i Askøy Fotball

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Vi ønsker treningsvillige spillere i alderen 13-18 pr (f. 2010 – 2005) velkommen til morgentreninger tirsdager og torsdager fra april til oktober. Treninger blir før skoletid fra 06:30-07:30 på Myrane Kunstgress.

Et supplement til den daglige treningen:

For å få en ekstra god start på dagen, samles spillerne til en solid, felles frokost. Treningsopplegget skjer etter Askøymodellen og det vil alltid være trening uansett om spiller har kamp. Hensikten bak morgentreningen er i utgangspunktet et supplement til den daglige treningen:

  • Vi skal jobbe med individuelle ferdigheter, hurtighet, frekvens, koordinasjon, balanse og styrke.
  • Spillere som ønsker å utvikle seg og har interesse, innsats, fair play og konsentrasjon.
  • Mestring, fremgang og fotballglede står i fokus.
  • Vi ønsker å utvikle spillernes tekniske- og taktiske ferdigheter. Øktene planlegges deretter.

Spilleren:

Vi jobber med å skape en forståelse- og betydningen av gode holdninger. Fair Play står i sentrum både på og av banen. På morgentreninger vil vi også jobbe aktivt med å utvikle individuelle ferdigheter:

  • Kunne bruke både høyre og venstre fot helt naturlig
  • Orientere seg på hvor motstander og medspiller er sånn at det blir enklere å ta riktige valg.
  • Gode i en mot en situasjoner, offensivt og defensivt.
  • Være en lagspiller som mestrer ulike typer pasninger.
  • Ha ferdigheter til å behandle ball også i trengte situasjoner.

Trenerutvikling:

Trenere på opplegget har til daglig andre treneroppgaver i klubben. De følger klubbens trenerforum og får input fra eksterne trenere som utfordrer oss. I tillegg vil trenertalenter fra klubbens A-lag og ungdomslag få mulighet til å utvikle seg i et voksent og trygt miljø.

På morgentreningene vil vi jobbe med ting spilleren ikke får mulighet til å jobbe med på felles økter. Det blir dermed et kompliment til lagtreninger der vi jobber med den enkelte spillers utvikling.

Identitet:

Gutter og jenter trener sammen på morgentreninger. Vi tilpasser dynamiske grupper på tvers av alder (differensiering) og kjører blant annet felles oppvarming. I kjernen av det hele er arbeid med fair play og kameratskap.


Påmelding:

Morgentreningene følger skoleruten og det blir gitt 25% rabatt i juni, 100% i juli og 25% i august. Ellers ordinær pris. Morgentreninger har oppstart 10.04.2023. Trykk her for påmelding til morgentreninger.

Relaterte innlegg