NOBI Julecup

Juleavslutning med fotballglede:

NOBI Julecup får fart på julestemningen gjennom lagånd, samhold og fotballglede. Turneringen skaper gode opplevelser og varige minner i fellesskap for både barn og foreldre. Mange foresatte hos de yngre årsklassene setter nok også stor pris på at alle kamper gjennomføres på én dag i en ellers travel juleperiode. For ungdommene er NOBI Julecup en sosial arena for venner og nye bekjentskap. Les mer om gjennomføring av cupen lenger ned på siden.

Vi ønsker gamle og nye deltakere velkommen til trivelige fotballdager i Askøy Forum og Askøyhallen. Påmelding til NOBI Julecup 2022 finner du her:

NOBI Julecup

Om julecupen:

Askøy Fotballklubb har i 39 år arrangert julecupen, en innendørs fotballturnering i julen. Turneringen er for gutter og jenter i alderen 6-19 år og arrangeres i Askøy Forum og i Askøyhallen.

Ved forrige gjennomføring deltok 372 lag som spilte 652 kamper fordelt over 11 dager, dette utgjorde 112 timer og 20 minutter med fotball. Askøy Fotball er så heldige at dugnadsånden lever! Ca. 550 personer deltok på dugnad i forbindelse med julecup i Askøyhallen og i Askøy Forum. Askøy Fotball har dermed utført ca. 1.800 timer med dugnad i en travel desember.

AF har også dommere som har stilt opp på dugnad og her har våre ungdommer gjort en god jobb. Ungdomsutvalget i klubben bidro med premieutdeling for de yngste i Askøyhallen, til stor glede for alle spillere som har mottatt sin første medalje.

Askøyhallene KF fortjener også en stor applaus for god gjennomføring.

Stor takk også til NOBI AS som er navnesponsor og viktig samarbeidspartner til den tradisjonsrike julecupen.

Dugnadsånd:
Hjertelig takk til de som bruker desember til å skape en fotballturnering alle er stolt av, skaper et dugnadengasjement i klubben uten sidestykke, og som sørger for at barn, unge og voksne har noe å glede seg til hele året.

TIlbakeblikk:

NOBI har lenge vært med på laget. For mange er julecupen synonymt med bedriften.