"Team Askøy"

Årsmøtet i Askøy Fotball har vedtatt et støttemedlemsskap som styret har valgt å kalle «Team Askøy». Dette er medlemskapet for deg som er ikke-aktiv, men som allikevel ønsker å støtte det frivillige arbeidet i klubben.

Slik ser førstesiden på skjemaet ut.

Som en del av Team Askøy blir du fullverdig medlem med valgbarhet og stemmerett på årsmøtet i klubben. Dermed får du også muligheten til å påvirke utviklingen av klubben vår. Vi oppfordrer alle frivillige til å melde seg inn.

I tillegg til å støtte klubben og stemmerett på årsmøtet får man også en termokopp gravert med klubbens logo som gir gratis påfyll av kaffe i kioskens åpningstid.

Scan QR-koden, send 205,- til klubben og merk med navn og mobilnr.

Kontingenten er kr. 205,- og kan bestilles ved å registrere deg her, betale via Vipps eller sende epost til spond@askoyfotball.no! Prisen inkluderer 2,5% påslag som går uavkortet til betalingsformidler.

Dere som allerede har en rolle (trener, hjelpetrener, lagleder, foreldrekontakt, utvalgsmedlem osv.) i klubben vil få en betalings-forespørsel via Spond. Det er selvsagt helt frivillig om man ønsker å betale denne, så bare se bort fra henvendelsen om du ikke ønsker å bli medlem.

Termokoppen (inkl. medlemsskap) kan også kjøpes i kioskene – bare husk å oppgi kontaktinformasjon ved kjøp i kiosk!