Bli digital sponsor for våre seniorlag!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Et nytt fotballår er endelig i gang! Med et hav av fotballkamper foran oss på seniornivå, håper vi flere samarbeidspartnere har lyst å bli med på laget for den kommende sesongen.

Digital sponsor på seniornivå:

Som et nytt tilbud til våre samarbeidspartnere, tilbyr vi nå muligheten til å bli digital sponsor av seniorgruppen. For hver eneste kamp til Senior A, både herrer og damer, vil det blir opprettet faste innholdsspalter som publiseres i våre sosiale kanaler. De samme spalter blir også aktuell for senior B og C ved viktige kamper, lokaloppgjør og lignende. Samlet utgjør dette vanvittig mange kamper- og gjentatt eksponering mot lokalbefolkningen på Askøy Sør.

Som samarbeidspartner vil du få din logo plassert i en fast spalte gjennom hele 2023. Kort tekst om din bedrift, kampanje eller lignende vil også legges til som tekst i innlegget. Vi plasserer i tillegg direktelenker inn mot ditt foretrukne medium – enten nettside eller sosiale kanaler.

Hvilke spalter kan jeg sponse?

For øyeblikket har vi satt opp følgende, faste spalter som vil være gjeldende for hele kalenderåret 2023:

  • Neste kamp (Innlegg + Historie)
  • Kamptråd (Innlegg) + Kampdag (Historie)
  • Målshow (Innlegg)
  • Askøys Beste (Innlegg)

Innleggene deles på vår kanal på Facebook med over 2.300 følgere. I tillegg har både senior A for herrer og damer egne kanaler på Instagram som også kommer til å dele innleggene.

Alle spalter er tilgjengelig i skrivende stund. Innlegget oppdateres ved booking.

Hva koster det å være digital sponsor?

Å være digital sponsor for Askøy Fotball gir en stor effektivisering av din bedrifts markedsføringsinnsats. Sammenlignet med annonsering i andre kanaler, tradisjonelle medier og øvrige tilbud er det store eksponeringsgevinster. Du møter en omfattende demografi, gjentatte ganger over et helt år. I tillegg støtter du lokalfotballen, noe vi setter stor pris på.

Introduksjonstilbud: 10.000,-

Tilbudet gjelder som enestående, digital sponsor for fast spalte, alle kamper på seniornivå frem til 31.12.2023. Å være digital sponsor kan også inngå i en mer omfattende pakke dersom du ønsker å involvere deg enda mer i klubben.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale:

Connie Halvorsen
Daglig Leder
995 02 951
connie@askoyfotball.no