Har du husket å endre grasrotandelen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Viktig inntekt for klubben:

Frem til slutten av 2022 mottok Askøy Fotball betydelige summer fra grasrotandelen til Norsk Tipping gjennom respektive klubber før sammenslåingen. Fra og med denne måneden mottar vi ikke lenger tilskudd fra flere av de tidligere, inaktive tilknytningene.

Har du sjekket at du har registrert «Askøy Fotballklubb» som grasrotmottaker på Norsk Tipping?

Det tar veldig liten tid å oppdatere mottakeren for grasrotmidler. På under to minutter har du bidratt til en av klubbens viktigste dugnader, som sikrer lavterskel, passiv inntekt over tid.

  1. Logg inn på Norsk Tipping
  2. Gå til «min side»
  3. Velger «Askøy fotballklubb» som grasrotmottaker.

Hva er grasrotandelen?

Grasrotandelen fra Norsk Tipping utgjorde store, årlige beløp til klubbkassen. Grasrotandelen gir deg som spiller i Norsk Tipping mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende inntil 7 % av din spillinnsats.

Av Norsk Tippings kunder 2,2 millioner kunder var det per 1. januar 1,397 millioner som har valgt en grasrotmottaker. Det er en økning på 22 000 fra 2021. Det betyr at det fortsatt er om lag 800 000 kunder som fortsatt ikke har valgt seg en mottaker. Ønsker du å gjøre det, kan du enkelt gjøre det på nett og mobil, eller kontakte en kommisjonær.


Relaterte innlegg