Connie Halvorsen ansatt som daglig leder

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Vi har gleden av å presentere Connie Halvorsen som daglig leder i Askøy Fotball.

Connie har bred erfaring fra sport, salg og markedsføring – i tillegg til at hun vet hvordan en organisasjon skal drives. Hun er lidenskapelig opptatt av fotball, og har vært med i trenerteam siden 2013.

Connie tiltrer i stillingen 01.04.22.

– Vi er glade for at at Connie Halvorsen har takket ja til å bli klubbens nye daglige leder. Hun tilfører oss mye kompetanse, erfaring og en arbeidskapasitet som klubben kommer til å nyte godt av. Vi er sikre på at vi har fått en god kandidat som vil bygge videre på det gode arbeidet som er startet i klubben. Vi ser frem til å ha henne på plass på Myrane.

Rune Rafteseth, konst. styreleder

– Jeg har fått muligheten til å gjøre en forskjell for lokalmiljøet, og ser frem til et felles samarbeid for å gjøre Askøy til en god arena for trening, utvikling, og felleskap. Fotball for alle! Et sted man fremmer tilhørighet og skaper gode minner. Man kan aldri forberede seg hundre prosent på hva som venter i en slik jobb, men gleder meg til å gripe fatt i oppgavene og utfordringene som venter. 

– Jeg har påtatt meg et stort ansvar, og jeg skal nå forvalte noe som det er knyttet store følelser til og som betyr utrolig mye for veldig mange. Heldigvis har jeg flere dyktige ressurser rundt meg som gir meg trygghet til å gripe fatt i jobben og skal være med på å videreutvikle Askøy Fotball som kvalitetsklubb. 

Connie Halvorsen, påtroppende daglig leder Askøy Fotball

Sammen skal vi engasjere oss for å gi barna våre et sunt oppvekstmiljø.

Relaterte innlegg