Voss Cup 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Det nærmer seg påmeldingsfrist for Voss Cup 2022 og her kommer praktisk informasjon til alle lag. Det er masse god informasjon på vosscup.no. Står også litt om klubbens retningslinjer for reise her.

Overnatting
Nytt av året er at klubben ikke booker Vandrarheimen og lagene selv må kjøpe a-kort direkte. Vi har dialog med turneringsledelsen og når vi vet hvor mange spillere og lag som reiser til Voss, vil vi intensivere arbeidet med å avklare hvor klubben skal overnatte. Det klare ønsket og ambisjonen fra klubben er å samle alle på èn, sentrumsnær plass.

Om barna er under 18 år er det en anbefaling at personer av samme kjønn som barna overnatter. Trenere, lagledere og foresatte som har kjøpt overnatting via arrangør og som ikke får overnatte grunnet oppfordringen vil få eget rom på samme lokasjon som laget.

Alle som kjøper a-kort vil altså få tilbud om overnatting i umiddelbar nærhet til laget.

Økonomi
Fristen for påmelding og betaling av a-kort er 17. mai. Viktig at foreldrekontakter (ev. lagledere) nå begynner arbeidet med å samle inn midler fra de som skal på tur.

Dugnader starter for fullt opp nå. Vi har to alternativer for dem som ønsker å få påfyll til lagskassen. Det er Pantedugnaden og salg av Bambusa-sokker som det informeres om i disse dager.

Klubben oppfordrer til at så mange som mulig velger a-kort. Les mer om deltagerkort her.

Minner om at både NIF og klubbens regelverk ikke tillater lagsøkonomi på private konto. Alle lag skal ha en dedikert lagskonto hos klubbens bankforbindelse.

Transport
Vi anbefaler alle medlemmer om å reise kollektivt eventuelt samkjøre. Det er stort press på parkeringsplasser på Voss denne helgen.

Retningslinjer
Alle som skal overnatte med barn som ikke er sine egne skal vise gyldig politiattest. Les mer om det her. Dette gjelder også dersom barnets egne foresatte er med. Bekreftelse på formål som må lastes opp sammen med søknaden finner dere her.

Det er ikke anledning til å drikke alkohol på turer i regi av Askøy Fotball hvor man reiser med mindreårige barn.

Relaterte innlegg