Generalpartner er på plass

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Foto: Einar Gjerde.
Illustrasjon: Askøy 24 Sport

Askøy Fotball har gleden av å presentere Tertnes Holding som klubbens generalpartner og hovedsponsor.

Askøy Fotball ble etablert i 1.1.2022 som et resultat av sammenslåingen av Askøy fotballklubb, Follese fotballklubb og Askøy sportsklubb. Breddeklubben består i dag av 1300 medlemmer fordelt på 90 lag på ulike nivåer pluss barnefotballen. Kvalitet, Inkludering, Respekt og Ansvar er klubbens kjerneverdier. Askøy Fotball skal være en drivkraft i lokalmiljøet. Her dag skal vi som klubb jobbe for å utvikle og tilby det beste tilbudet på Askøy. Vi vil beholde spillerne lengst mulig og best mulig, ha likt fokus på gutter og jenter, bygge grunnmuren for utviklingsavdelingen og igjennom ett målrettet arbeid ønsker vi på sikt at våre representasjonslag skal være minimum i 2 divisjon. Vi en arena som skal fremme tilhørighet, felleskap og samhold. Askøy Fotball er mer enn fotball. Vi har en plass til alle!

Tertnes Holding AS har røtter tilbake til 1902 og har vist skapervilje 4 generasjoner. Dagens virksomhet har utviklet seg til å omfatte entreprenør, industri, eiendom og investeringsvirksomhet. Tertnes Holding AS er opptatt av å være i forkant av det grønne skiftet, og gjennomfører nødvendig omstillingsarbeid mot reduserte utslipp i alle sine virksomheter. Selskapet står også bak prosjektet Kildn på Askøy – verdens første reelle nullutslippshavn for passasjertrafikk – et prosjekt som bidrar til reduserte utslipp gjennom flytting av passasjertrafikk fra land til sjø på moderne utslippsfrie fartøyer. På Askøy har vi dyktige kollegaer hos Alsaker Stål som gjennom vårt eierskap allerede har en rekke ansatte i virksomheten på Askøy, og vi håper på at flere vil det bli i fremtiden.

– Tertnes Holding AS har et brennende engasjement for lokalt arbeid innen idrett og kultur. Spesielt gjelder dette fotball, breddeidrett og det å gi barn og ungdom en arena til å skape gode minner og være aktiv på. Vi kjenner godt til alt det frivillige arbeidet som legges ned for sikre tilbudet til barn og unge i lokalmiljøene rundt om, og vi ser at Askøy Fotball over tid har gjort fantastisk innsats for å skape en god arena for sine medlemmer. Vi er glade for å ha fått muligheten for å hjelpe til i dette arbeidet.

Jan Olav Jørgensen, Tertnes Holding

– Vi er stolte og glade over å ha Tertnes Holding i ryggen gjennom videre satsning i Askøy Fotball. Sammen kan vi gjøre en forskjell for lokalmiljøet

Connie Halvorsen, daglig leder Askøy Fotball

Relaterte innlegg