NOBI blir med på laget igjen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

PÅMELDING: Registrer laget ditt til NOBI Julecup (frist 1. November)

NOBI blir med på laget igjen!

Det er med stor glede å annonsere at NOBI har signert langtidskontrakt med Askøy Fotball. De blir med på laget igjen som hovedsponsor av julecupen, samt draktprofilering for seniorgruppen.

Askøy Fotball er takknemlig for få NOBI med på laget igjen. Det er lettere å lykkes som klubb når bedrifter som NOBI vil ha tilhørighet og tror på oss. Det er tydelig at NOBI ønsker å gi tilbake til lokalbefolkningen.

Connie, Askøy Fotball.

2 flaggskip – 1 øy:

NOBI har i alle år vært en sterk samarbeidspartner med Askøy Fotballklubb – noe som vil fortsette fremover med et sammenslått Askøy Fotball. At hjørnesteinsbedrifter på Askøy som NOBI tilslutter seg klubben er viktig for oss når vi skal opp og frem.

Vi har mange ildsjeler og god dugnadsånd i klubben – men er også avhengig av gode samarbeidspartnere for å drive klubben videre. NOBI vil inngå i vårt partnernettverk og ta en aktiv rolle for å skape mest mulig engasjement rundt arrangement og aktiviteter de er involvert med:

Gjennom våre sponsorat bidrar NOBI til samfunnsansvar- og engasjement i lokalsamfunnene der vi opererer. På lik linje ser vi også at Askøy Fotball ønsker å være en drivkraft i nærmiljøet. For oss betyr det mye å støtte formål som fremmer tilhørighet, fellesskap og samhold – spesielt på «hjemmebane» her på Askøy.

Mathias, NOBI AS.

NOBI vil blant annet bidra med midler til klubbkassen, dugnader for seniorgruppen og en cashbackavtale ved kjøp av hageprodukter i betong ved NOBI Bergen eller nettbutikken.

Cashback når du handler hos NOBI:

På toppen av årlige sponsormidler vil Askøy Fotball også motta en prosentsats av totalt salg til klubbens medlemmer. Alt du trenger å gjøre er å oppgi at du er medlem i Askøy Fotball i butikkutsalget til NOBI Bergen eller bruke referansen (askoyfotball) i nettbutikken. På den måten støtter du både lokalidretten og lokalt næringsliv – på en og samme gang.

Noen populære produktkategorier som kan være aktuelt for våre medlemmer: Belegningsstein, Heller, Forskalingsblokk, Drensrenner eller Elvestein og naturstein.

Kontakt Martin:

Dersom du skal i gang med et større prosjekt for ditt uterom, kan du ta kontakt med Martin. Han spiller på førstelaget til Askøy Fotball, men jobber også som kundebehandler for både proff og privat v/NOBI Bergen.

mkh@nobi.no / 457 29 542


Påmelding til NOBI Julecup:

NOBI Julecup får fart på julestemningen gjennom lagånd, samhold og fotballglede. Turneringen skaper gode opplevelser og varige minner i fellesskap for både barn og foreldre. Mange foresatte hos de yngre årsklassene setter nok også stor pris på at alle kamper gjennomføres på én dag i en ellers travel juleperiode. For ungdommene er NOBI Julecup en sosial arena for venner og nye bekjentskap. Les mer om gjennomføring av cupen lenger ned på siden.

Vi ønsker gamle og nye deltakere velkommen til trivelige fotballdager i Askøy Forum og Askøyhallen. Påmelding til NOBI Julecup 2022 finner du her.

NOBI Julecup

Om NOBI:

NOBI er et ledende betong- og industrikonsern innen VA, Bygg, Samferdsel, Ferdigbetong/Sandtak og Byggevarer til Hage, Park og gate. Bli bedre kjent med NOBI på https://www.nobi.no/

Relaterte innlegg