Avtale signert med Idrettsmedisinsk avdeling

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Askøy Fotball har signert avtale med Idrettsmedisinsk Avdeling AS som holder til sammen med Basic Fitness vis á vis Helsetunet i Kleppestø.

  • Klubbens medlemmer får 30% rabatt på alle konsultasjoner.
  • 30% på treningsmedlemsskap til klubbens medlemmer hos Basic Fitness.
  • Spillere som går til behandling og opptrening kan gratis benytte seg av treningssal til egentrening i åpningstiden.

– Avtalen med IMA gjør at vi i Askøy fotball sikrer at våre spillere får en god og hurtig diagnose ved skade og en  profesjonell oppfølging. Det viktigste er uansett at det gir oss en mulighet for god skadeforebyggende og helhetlig trening noe som kommer til å gjøre oss bedre og sterkere som klubb.

Patrik Hansson, sportslig leder Askøy Fotball

Viktig at alle som henvender seg til dem opplyser at det gjelder klubbavtale og at dere kommer fra Askøy Fotball.

For bestilling av time last ned appen «Idrettsmedisinsk avdeling».

Fysioterapeut Cecilie Clausen, er godkjent spesialist i Muskel- og skjelettfysioterapi. Hennes spesialisering innebærer høy kompetanse innen diagnostisering og sykdom i bevegelsesapparatet. Cecilie har lang erfaring innenfor idretten – både som utøver og helsepersonell.

For å melde seg inn og få rabatterte priser må man enten ta kontakt med IMA eller laste inn appen Idrettsmedisinsk avdeling.

– Askøy Fotball er en spennende, ny samarbeidsklubb på Askøy med god struktur og gode sportslige planer på alle nivå i klubben. Vi i IMA har fulgt Askøy Fotball i prosessen med å bli en klubb. Det er en glede for oss å kunne bidra faglig med vår kompetanse på treningen og skadeforebyggende trening, som et godt supplement til det gode arbeidet klubben allerede gjør. Vi ser frem til et godt samarbeid med klubben.

Ingrid Helen Solbakken, daglig leder

Idrettsmedisinsk Avdeling er regional samarbeidspartner med Idrettens Helsesenter. Dette innebærer at spillere vil kunne få dekket kostnaden ved utredning og behandling hos Idrettsmedisinsk Avdeling dersom spillerens hjelpebehov defineres innenfor vilkårene satt i forsikringsavtalen. Klubben anbefaler at utøverne tegner utvidet forsikring, slik at de også får dekket akutt behandling av skader.

Alle skader meldes på idrettshelse.no.

Relaterte innlegg