Storfint besøk på onsdagens J12 trening

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Ingen ringere enn hovedtrener for damelaget til Bayern München, Alexander Straus hadde treningsøkten med Askøy Fotball sitt J12 lag, onsdags kveld.

Spillerne var selvsagt høyt oppe men klarte samtidig å være lydhøre og til stede når en tydelig og engasjert Straus veiledet, forklarte og korrigerte jentene gjennom økten. Momentene jentene ofte snakker om i treningshverdagen, tok han seg god tid til å vise og forklare gjennom ulike spill sekvenser.

På slutten av økten tok han seg god tid til spørsmål fra både spillere og trenere og snakket litt om hvordan hverdag som trener i Tyskland og Bayern München er.

Noen gode tips og råd kom han også med: «For å bli en veldig god spiller må man jobbe steinhardt, men aldri glemme at man er best når laget samarbeider og gjør hverandre gode».

Nora, som har vært ute med kyssesyken i 3 måneder og ikke kunne delta på økten, endte opp med å få Bayern München jakken til Der Trainer von Bayer München.

Til sommeren blir Straus gjenforent med sin tidligere kollega og assistent i Sandviken og Brann, Kjetil Lone. Du kan les mer om saken på Askøy24.no: Kjetil Lone blir trener i Bayern München (askoy24.no)