Presentasjon av U-avdelingen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

På tide med en liten oppdatering på hvordan ståa er etter en god måned med spillerutvikling  i U gruppen. Det har vært en utrolig kjekk måned sammen med mange kvalifiserte trenere og ikke minst ivrige spillere. Teamene rundt gruppene er undertegnede som ansvarlig spillerutvikler, Anders Pedersen ansvarlig for Jr 1, Sean Squibb ansvarlig for Jr 2, øvrige trenere i Rune Horvei, Tom John Skjølsberg, Arve Andreassen og Trond Løtveit. Utover dette har Einar Haakonsen stålkontroll på utstyr og Christer Johnsen på det administrative rundt lagene.  

Et godt treningsfremmøte på tross av corona/karantener på over 45 spillere i snitt på U1 og U2 gjør hverdagen som trener til intet annet enn pur glede og hele teamet gleder seg til hver eneste trening. Ekstra herlig blir det når vi setter krav om antall økter og spillere viser at de ønsker å trene mye. Kan nevne at frivillig løpeøkt under kyndig ledelse av Eivind Svellingen og Robert Sigvaldsen har samlet alt fra 15 til 20 spillere hver tirsdag. 

Første måneden har vi utelukkende hatt fokus på den defensive organiseringen og det er gledelig å se igjen det vi jobber med i kampene som gruppen har gjennomført. Spesielt er vi godt fornøyd med spillernes ønske om å lære og viljen til å gjennomføre det vi øver på. Det er gøy å være trener når spillerne ønsker å la seg veilede. 

Fra venstre; Mathias Steffensen Svellingen,
Markus Enes Heggøy og Oliver Ellila.

Vi har i perioden også fått spilt noen treningskamper. 

Rekrutt laget har hatt dobbelt kamp mot hardtsatsende 5 div laget Djerv og har vunnet begge kampene med 5-2 og 3-1, begge kampene ble gjennomført med en god blanding av senior og junior spillere. 

Juniorlagene har gjennomført to kamper mot Loddefjord der Jr 1 vant fortjent 3-1 og Jr2 fulgte opp med en god forestilling på banen ved siden av og seiret 3-2. 

Må trekke frem Michael Mittet som skrev seg inn i Askøy Fotballs historiebøker da han i kampen mot Djerv satte det første målet i den nye klubbens historie. 

Vi har også kommet godt i gang med samarbeid med klubben A-lag og leverer nå hospitanter der hver uke og gledelig er det at A-lag spillere tar noen ekstra økter på våre økter. Det er ikke tvil om at antall økter og antall touch utvikler spillere. 

Hospitering fra 2006 guttene er på plass og om ikke så lenge får vi jevnt besøk av noen ivrige gutter fra 2007 generasjonen. 

Må få berømme viljen til samarbeid fra gruppene/trenerne rundt oss. Sammen skal vi utvikle mange gode lokale spillere i klubben

Vi gleder oss til fortsettelsen rett og slett.

Leder U-avdelingen
Nils-Kristian Nikki Flatøy