Solgte for 5.000 kr i skrapelodd

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Norsk idrett er tuftet på frivillig innsats. Vaffelsteking, vedlikehold, oppussing, vakthold og loddsalg må til for å få hjulene til å gå rundt. Dugnad er med andre ord avgjørende for å kunne gi et godt aktivitetstilbud til medlemmene i Askøy Fotball.

En utrolig innsats:

Daniel Rørstadbotten Gullaksens (12) innsats var spesielt imponerende. Ungdommen fra Hetlevik solgte skrapelodd på vegne av klubben for 5.000 kr.

Gikk den ekstra milen:

Dugnad er en frivillig aktivitet, noe som gjør det ekstra inspirerende når enkeltpersoner yter over forventning. Askøy Fotball er stolt over den gode dugnadsånden hos klubbens medlemmer – som jevnlig går den ekstra milen i frivillighetens navn. Vi skal ta vare på dugnadsånden og gode rollemodeller som Daniel.

Litt sjokkerende! Men også stolt over at jeg klarte å selge flest lodd.

Daniel Rørstadbotten Gullaksen (12)

I skrapelodd-dugnaden var det ingen som solgte flere lodd enn Daniel. Ungdommen solgte totalt lodd for 5.000kr. Å utvise et slikt engasjement er ikke bare til inspirasjon for barn- og unge, men absolutt alle rundt klubben. Når Daniel ble spurt om motivasjonen bak innsatsen, svarte han følgende:

Syntes at det var kjekt å ringe på til folk og selge loddene. Gjorde det sammen med venner. Mamma pushet meg en del og så hadde jeg veldig lyst å vinne.

Dugnad gir fellesskap:
Sjef for breddeidretten i Norges Idrettsforbund understreker at «dugnad gir fellesskap, og det er viktig at dette arbeidet oppleves som frivillig, sosialt og gøy». Daniel og vennegjengen gjorde dugnaden om til en sosial aktivitet – og fikk kjempegode resultater.

Som den mestselgende spilleren i Askøy Fotball, mottok unggutten et gavekort på 500,- hos vår utstyrsleverandør – Torshov Sport. Her har Daniel bestemt seg for å bruke det til å kjøpe klubbens vinterjakke, som vil holde han god og varm i kalde treningsmåneder fremover.

Takk til Daniel og resten av klubbens medlemmer for den gode innsatsen. Vi er stolt av dugnadsånden som har blitt etablert i vår nye klubb. Du kan også hjelpe klubben gjennom støttemedlemskap, her.

støttemedlem af

Relaterte innlegg