NY DAGLIG LEDER I ASKØY FOTBALL

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Vi har gleden av å presentere Kai Erik Steen som ny daglig leder i Askøy Fotball. Steen overtar for Rune Rafteseth, som er midlertidig daglig leder, 1. mai 2024.

Det har vært en lang prosess med mange søkere, og styret er overbevist om at Kai Erik er den rette kandidaten, sier styreleder Odd Medhus.

Kai Erik har bred kompetanse fra ulike verv i fotball og NFF, bl.a. gjennom rollen som fotballdommer med lang fartstid fra toppfotballen.

Drømmejobben

Jeg har fått drømmejobben, og kommer til å gi alt for Askøy hver eneste dag, sier Askøy Fotballs nye daglige leder, Kai Erik Steen.

I dag jobber Steen 38-åringen som rådgiver i DNB Autolease.

Selv om man aldri kan forberede seg hundre prosent på hva som venter i en slik jobb, er Steen klar over hvilket ansvar han har påtatt seg, og at han nå skal forvalte noe det er knyttet følelser til og som betyr mye for svært mange.

Gleder seg

Han ser frem til å starte i sin nye jobb, og forteller at det skal bygges videre på det som allerede har blitt satt i gang i løpet av de siste årene.

– Jeg gleder meg til å komme i gang og ser frem til å bygge videre på den jobben som er gjort samt ta del i nye spennende prosjekter.

Rett mann

Styreleder i Askøy Fotball, Odd Medhus, er glad for å kunne presentere Steen som ny daglig leder og er sikker på at styret nå har valgt den rette til å ta klubben videre. Odd sier følgende om valget

Jeg er trygg på at han vil styre Askøy Fotball dit vi ønsker de kommende årene, sier han.

Velkommen til Askøy Fotball, Kai Erik!

Relaterte innlegg