Kristina til Askøy Fotball

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Kristina Elgsås Nilsen

Veldig glad for å kunne meddele at den unge men likevel rutinerte spilleren Kristina Elgsås Nilsen (20) er klar for Askøy Fotball.

Kristina er opprinnelig Askøy SK-spiller som har vært i FK Fyllingsdalen i 4 sesonger, de siste sesongene som kaptein for klubbens 3-div lag. Hun er en naturlig leder på banen såvel som i garderoben.

– For et damelag der troppen har en snittalder på knapt 17-år har det enorm betydning å få inn en spiller som Kristina. Hun tilfører laget nødvendig rutine og fysikk og bringer med seg en treningskultur og vinnervilje som er gull verdt for laget.

Stein Arne Andersen, Hovedtrener Kvinner Senior.

Vi tok en prat med Kristina for å høre hennes tanker om sesongen og gruppen;

Hvilke forventninger har du til årets sesong?

– Målet er selvfølgelig å rykke opp. Det er en gjeng med dyktige spillere, så jeg har troen på at vi kan klare det, sammen. Det hadde i hvert fall vært utrolig kult om vi hadde fått det til! Nå skal vi heldigvis spille kamp allerede på søndag mot Baune. Da får vi se hvordan vi ligger an og hva vi må jobbe med videre inn mot sesongstart.


Hvordan har du blitt tatt i mot av gruppen?

– Føler jeg har blitt tatt godt i mot. Litt rart å være blant de eldste i gruppen ettersom jeg var yngst da jeg spilte i Askøy sist. Men det er en hyggelig gjeng, både trenerne og spillerne, så jeg trives absolutt.

Kreditering:
Foto med drakt: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball.

Relaterte innlegg